Design vloerkleed kopen

Bezorging 7-9 werkdagen
30 dagen proefzitten
Gratis bezorging & retour >€50
5 jaar service & vlekkengarantie
Geld-terug garantie

2 resultaten gevonden

Vanaf € 299.00 € 99.00

160x230cm

Vanaf € 299.00 € 199.00

160x230cm

Design vloerkleed kopen

By SIDDE heeft vloerkleden ontworpen die prachtig blenden met de zitbanken. De vloerkleden zijn handgemaakt en hebben allen een formaat van 160x230cm. Je kan een vloerkleed, ook wel karpet genaamd,  in de breedte voor je bank leggen of juist in de lengte. Afhankelijk van de ruimte in je kamer, plaats je de poten van de bank op het kleed, of leg je het kleed voor de bank. Als je het vloerkleed iets van de bank aflegt, oogt de opstelling luchtiger. De vloerkleden houden we op voorraad en zijn snel leverbaar. We versturen ze per GLS naar je toe.  

Vloerkleed By SIDDE Liv

Liv heeft een naturel look en laat zich goed combineren met elke design bank. Gemaakt van een combinatie van wol en viscose en heeft een katoenen backing. Een backing is een extra onderlaag die aan het vloerkleed is vastgestikt. Daardoor ligt het kleed mooi vlak op de grond en heb je geen ondertapijt nodig. 

Vloerkleed By SIDDE Zeb

Zeb is verkrijgbaar in twee tinten; een grijs-blauw-achtige tint of in een ivoor-wit achtige tint. Zeb heeft een wat hogere pool die zich in lussen van verschillende dikte verspreiden over het karpet. Heerlijk zacht voelt Zeb aan.  Zeb is een zwaar kleed gemaakt van 85% wol en 15% katoen. Doordat het zo zwaar is, ligt het mooi vlak op de grond en is een backing niet nodig. Heb je een gladde ondervloer, zoals parket of plavuizen, dan is het voor de veiligheid wel aan te raden er een ondertapijt onder te leggen. 

Vloerkleed By SIDDE Viggo

Viggo laat een subtiel verloop in kleurgebruik zien. Viggo Sun verandert van goudgeel naar oud roze. En Viggo Ocean van grijs naar blauw. Door de verschillende kleurtonen ontstaat er dieptewerking in het kleed. De vloerkleden Viggo zijn goed te combineren bij een hoekbank in een uni kleur bijvoorbeeld. Het materiaal bestaat uit 100% viscose wat zorgt voor een makkelijk onderhoud. Ook Viggo is voorzien van een backing waardoor het kleed vlak op de grond ligt en een ondertapijt niet nodig is. 

Bekijk hier alle design vloerkleden van By SIDDE.