Klanten waarderen ons met een 9.7
 

Choose language:

Binnen 7 werkdagen geleverd
Incl. Protexx vlekkengarantie
Gratis bezorging NL & BE
5 jaar garantie
30 dagen proefzitten
LIV Vloerkleed By SIDDE
LIV Vloerkleed By SIDDE

Afmeting: 160 x 230 cm

Materiaal: Wol/ Viscose

Vloerkleed By SIDDE Liv

Liv heeft een naturel look en laat zich goed combineren met elke design bank. Gemaakt van een combinatie van wol en viscose en heeft een katoenen backing. Een backing is een extra onderlaag die aan het vloerkleed is vastgestikt. Daardoor ligt het kleed mooi vlak op de grond en heb je geen ondertapijt nodig.

Design vloerkleed kopen

By SIDDE heeft vloerkleden ontworpen die prachtig blenden met de zitbanken. De vloerkleden zijn handgemaakt en hebben allen een formaat van 160x230cm. Je kan een vloerkleed, ook wel karpet genaamd,  in de breedte voor je bank leggen of juist in de lengte. Afhankelijk van de ruimte in je kamer, plaats je de poten van de bank op het kleed, of leg je het kleed voor de bank. Als je het vloerkleed iets van de bank aflegt, oogt de opstelling luchtiger.

De vloerkleden houden we op voorraad en zijn snel leverbaar. We versturen ze per GLS naar je toe.

 

 

LIV Vloerkleed By SIDDE

€ 299.00

    Stof

Kies een variant

Wat is de levertijd??

De levertijd is binnen 7 werkdagen. Regio Noord, Oost en Zuid kunnen een uitloop hebben naar 9 werkdagen levering, afhankelijk van de logistieke planning.

icon

Configurator

Stel gemakkelijk, in een aantal stappen jouw design bank samen via onze By SIDDE configurator. Kies jouw favoriete model, de stof, kleur en vervolgens de pootkleur.  

icon

Snelle levering

Wij streven ernaar om binnen 7 werkdagen gratis te leveren binnen NL & BE

icon

Geweldige support

Vragen? Opmerkingen? Stuur ons een mail, bel ons of vul ons contactformulier in op onze contactpagina en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.