banner By SIDDE

[Actie beëindigd] Tijdelijk een By SIDDE design cadeau bij jouw bestelling!

Gepost op 19-09-18 in Wooninspiratie

[Actie beëindigd] Tijdelijk een By SIDDE design cadeau bij jouw bestelling!

Krijg tijdelijk tot december een By SIDDE Design cadeau bij jou aankoop. In september hebben we onze eerste Limited Edition kussens gelanceerd, daarom krijg je tot december bij aankoop van een By SIDDE bank het Design kussen t.w.v. 79,- cadeau bij je bestellig. Ben je benieuwd naar de kussens en de actievoorwaarden? Lees dan gauw verder! 

 

De By SIDDE Limited Edition Kussens.

Met zorg hebben wij de afgelopen tijd gewerkt aan onze eerste lijn kussens. We hebben gekeken naar de verschillende stoffen uit onze collectie en kleuren die het beste matchen bij onze banken. De kussens hebben uiteraard dus ook een Scandinavische twist gekregen. Het is een lekker groot en luxe kussen geworden met een afmeting van 60x40cm. De kussens hebben twee verschillende kanten. Één kant zacht velours en de andere kant een wat grovere gemeleerde stof. Leuk, zo kan je nog eens afwisselen. De kussens zijn voorzien van een mooi By SIDDE label. Welke kleur kies jij? Dove, Jeans, Ocean of Silver? 

Hoe voeg ik het gratis kussen toe aan mijn bestelling?

Surprise! Voeg bij bestelling van je bank ook de gewenste kleur van de Limited Edition kussens toe aan je winkelmandje en gebruik code designkussen18. JEANSBYSIDDE01, SILVERBYSIDDE02, DOVEBYSIDDE03 of OCEANBYSIDDE04 (actiecodes i.s.m. vtwonen). Het kussen wordt samen met jou bank binnen 7 werkdagen geleverd. We wensen je alvast heel veel plezier van je Scandinavische design. 
 
 

De actievoorwaarden

- Actiecodes mogen maar één keer per klant gebruikt worden
- Actiecodes zijn niet combineerbaar met andere actiecodes
-  De actiecode kun je verzilveren door tijdens het bestelproces de code in te voeren in het veld 'actiecode'
- In geval van het ontvangen van een gratis product bij een order: de actie vervalt indien het hoofdproduct retour wordt gestuurd. Dit betekent dat het gratis ontvangen product ook retour gestuurd dient te worden. Het is ook mogelijk om het gratis product alsnog aan te schaffen.
-  Het actiebedrag kan niet worden uitbetaald in contanten
-  De korting kan niet achteraf verrekend worden

Naast deze algemene actievoorwaarden kan het zijn dat een specifieke actie extra voorwaarden heeft. Deze voorwaarden staan vermeld in de communicatie van de desbetreffende actie.

 

 

 

 

 

 

Dit vind je vast ook interessant!