By SIDDE - Scandinavisch interieur - pasteltinten - verfkleur - bank Moa

Een Scandinavisch interieur met pasteltinten

Een Scandinavisch interieur is licht van kleur. Het geeft een rustige uitstraling waarbij natuurlijke materialen terugkomen. Deze maand laten we je zien welke vier pasteltinten passen in een Scandinavisch interieur. Hierbij maken we gebruik van verf van Farrow and Ball. Kijk mee en laat je inspireren door deze prachtige pasteltinten!

Gips Roze

Deze roze verfkleur heeft zachtheid in zich. Het geeft een romantisch effect aan een Scandinavisch interieur. Hoewel de kleur roze oogt, is er een geelpigment in terug te vinden. Roze pasteltinten zijn perfect te combineren met licht houten accenten en de warme kleur van bank Moa in stofkleur Mixed Clay. 

By SIDDE - Scandinavisch interieur - pasteltinten - verfkleur - bank Moa

Designbank: Moa By SIDDE in Mixed Clay - Verfkleur: Setting Plaster No. 231

Grijs beige

Houd je jouw Scandinavisch interieur liever neutraal? Met deze traditionele kleur kan je alle kanten op qua inrichting. Afhankelijk van de ruimte oogt deze pasteltint beige of klassiek grijs. Vanwege de eenvoud is het gemakkelijk om met accessoires wat kleurrijke pasteltinten toe te voegen, zoals in deze setting met bank Sommer in stofkleur Oat Beige. 

By SIDDE - Scandinavisch interieur - pasteltinten - verfkleur - hoekbank Sommer

 Designbank: Sommer By SIDDE in Oat Beige - Verfkleur: Old White No. 4

Groengrijs

Afhankelijk van het licht en het tijdstip op de dag, schommelt deze verfkleur tussen groen en grijs. Het zorgt voor een ontspannen sfeer in je woonkamer met een Scandinavisch interieur. Combineer bijvoorbeeld met andere lichte pasteltinten en planten zoals hier met bank Liv in stofkleur New Chalk.  

By SIDDE - Scandinavisch interieur - pasteltinten - verfkleur - Bank Liv

 Designbank: Liv By SIDDE set 1 in New Chalk - Verfkleur: French Gray No. 18

Beige  

Fan van een Scandinavisch interieur met aardse tinten? Laat dan deze beige tint in jouw woonkamer terugkomen. De op geel gebaseerde, neutrale verfkleur brengt warmte met zich mee. Combineer dit bijvoorbeeld met andere aardse pasteltinten, zoals bruin, terracotta of beige. Hier zie je bank Nord in stofkleur Cloud Grey. 

By SIDDE - Scandinavisch interieur - pasteltinten - verfkleur

 Designbank: Nord By SIDDE in Cloud Grey - Verfkleur: String No. 8

Deel dit verhaal

Lees meer blogs