Protexx vlekkengarantie

Elke By SIDDE bank wordt vlekwerend behandeld.

Wanneer je een nieuwe bank aanschaft, wil je hier lang van kunnen genieten. Toch kan het gebeuren dat er een vlek op ontstaat, door bijvoorbeeld drinken op de bank te knoeien. Bepaalde vlekken zijn lastig te verwijderen en zeker op een lichte stof is een vlek sneller zichtbaar. De vlekwerende behandeling zorgt ervoor dat de vlek niet direct in de vezel van de stof trekt, waardoor je hem makkelijker kan verwijderen.

Om te voorkomen dat je vlekken er zelf niet uit krijgt, schaf je de Protexx vlekkengarantie aan voor €19,95 per zitplek. De Protexx vlekkengarantie is een dienst die je voor een tijdsbestek van 5 jaar af kunt sluiten. Het is niet mogelijk om dit op een later moment aan te schaffen. Wanneer je een vlek hebt die je niet kan verwijderen bel je de vlekkenservice. Ze staan je bij met advies en eventueel komt er een professionele reiniger bij je langs.

De voordelen van de Protexx vlekkengarantie

Wil je zonder zorgen genieten van je By SIDDE bank, koop dan 5 jaar Protexx vlekgarantie bij je By SIDDE bank. Deze vlekgarantie wordt voor je afgesloten bij de firma Oranje. Wanneer je een vlek hebt kun je direct contact opnemen met de firma Oranje. Zij helpen je verder, zodat je snel weer kan genieten van je By SIDDE bank.

Wat valt er onder de Protexx vlekkengarantie? Wanneer je een vlek hebt van voedingsmiddelen, dranken of af- en uitscheiding van mens en zoogdier kun je direct contact opnemen met de vlekkenservice. Zij zorgen ervoor dat deze vlek eruit gaat.

De vlekkenservice bellen

Wanneer het niet lukt om de vlek zelf te verwijderen, kun je de vlekkenservice van Protexx bellen als je de Protexx vlekkengarantie hebt aangeschaft. Je neemt contact op via het telefoonnummer dat in jouw persoonlijke certificaat staat en ontvangt direct advies aan de telefoon. Wanneer er telefonisch geen passende oplossing mogelijk is, komt een professionele reiniger de vlek bij je thuis verwijderen. Met de service weet je zeker dat je 5 jaar lang kan genieten van een schone bank.

Reviews